Om ENWELL Mälardalen

ENWELL Mälardalen har i många år samlat erfarenhet och kompetens för att kunna erbjuda de bästa lösningarna inom klimatsmart energi, värme, kyla och vatten. Vi är glada över att vara en del av ENWELL och Vattenfall vilket ytterligare stärker vår inriktning på kvalitet och trygghet för dig som kund.  

Över 30 års erfarenhet i branschen 

Med erfarenhet kommer också insikt i branschen och ovärderlig kunskap. Grunden till vår verksamhet lades för över 30 år sedan. Idag har vi gedigen kompetens och drivna medarbetare för att kunna leverera produkter och tjänster med bästa resultat. Kunder som anlitar oss ska känna sig trygga med vår expertis inom allt som har med vatten, värme och borrning att göra.

Våra kontor

Edit

Ditt kunskapscenter i Eskilstuna för värmepumpar, energi och miljö

Till oss är du välkommen med alla frågor som rör uppvärmningen av ditt hus. Vi är utbildade och certifierade av IVT enligt mycket höga krav. IVT:s värmepumpar finns i allt från småhus till stora kommersiella fastigheter. IVT har också Sveriges enda Svanenmärkta värmepump.

Grunden till Mälardalens Värmepumpcenter, MVC, lades för mer än 30 år sedan. Vårt kontor ligger i Eskilstuna och vårt primära arbetsområde är Södermanland och Västmanland. Du är givetvis välkommen även om du bor eller har verksamhet utanför detta område.

Besök eller kontakta oss på valfritt sätt om du vill veta mer om värmepumpar!

Kungsgatan 65,
632 21 Eskilstuna
Butik: 07.30 - 16.00 vardagar
Edit

Ditt kunskapscenter i Nyköping för värmepumpar, energi och miljö

Till oss är du välkommen med alla frågor som rör uppvärmningen av ditt hus. Vi är utbildade och certifierade av IVT enligt mycket höga krav. IVT:s värmepumpar finns i allt från småhus till stora kommersiella fastigheter. IVT har också Sveriges enda Svanenmärkta värmepump.

Grunden till Mälardalens Värmepumpcenter, MVC, lades för mer än 30 år sedan. Vårt huvudkontor ligger i Eskilstuna och vårt primära arbetsområde är Södermanland och Västmanland. Du är givetvis välkommen även om du bor eller har verksamhet utanför detta område.

Besök eller kontakta oss på valfritt sätt om du vill veta mer om värmepumpar!

Edit

Ditt kunskapscenter i Nacka för värmepumpar, energi och miljö

Vårt kontor i Nacka är ett IVT Center, vilket innebär att du kan vända dig till oss med alla frågor som rör uppvärmningen av ditt hus. Vi är utbildade och certifierade av IVT enligt mycket höga krav.

IVT:s värmepumpar finns i allt från småhus till stora kommersiella fastigheter. IVT har också Sveriges enda Svanenmärkta värmepump.

Med utgångspunkt från Nacka är vårt primära arbetsområde Stockholm, men du är givetvis välkommen även om du bor eller har verksamhet utanför detta område.

Ansvarig för IVT Center Nacka är Calle Bergström, som har lång erfarenhet av försäljning, installation och service inom borrning och värmepumpar.

Besök eller kontakta oss på valfritt sätt om du vill veta mer om värmepumpar!

ENWELL Mälardalen och ENWELL

ENWELL är Sveriges största bolagsgrupp som inriktar sig på bergenergi. Vi på ENWELL Mälardalen är stolta över att sedan 2013 vara en del av koncernen, tillsammans med våra andra kunniga systerbolag runtom i Sverige. Den största ägaren i ENWELL är Vattenfall. ENWELL står för energi och välbefinnande (EN från Energy och WELL från Well-being/Wellness). Det är också precis vad vi på ENWELL Mälardalen strävar efter att ge våra kunder i form av kostnadseffektiva och miljösmarta lösningar till hus och fastigheter.

Vår expertis sträcker sig över hela området som rör energi och vatten, med värmepumpar och brunnsborrning. Erfaren personal ser till att projekten alltid levereras med en stabil och kunnig hand. Du som kund ska känna dig både trygg och nöjd med att anlita oss.
Spara på elkostnaden med en värmepump

IVT Center i Eskilstuna, Nyköping och Nacka

ENWELL Mälardalen har kontor på tre platser: Eskilstuna, Nyköping och Nacka. Alla tre ställen är så kallade IVT Center. Det betyder att vi är certifierade och utbildade enligt svenska varumärket IVT:s höga krav. IVT är ett av de mest respekterade varumärkena på marknaden och tillverkar värmepumpar som håller högsta standard både i kvalitet och kostnadsbesparing i form av energieffektivitet. Dessutom har IVT Sveriges enda Svanen-märkta värmepump.

Totalansvar – från start till mål

Vi brukar prata om totalansvar. Så vad innebär det? Det betyder att vi är med hela vägen från början till slut, och vidare för uppföljning och service. ENWELL Mälardalen tar sig an allt från rådgivning och planering, till montering och service när det gäller värmepump eller borrning av vattenbrunn.

Ett köp från oss är inte bara ett köp – du får hjälp av vår kunniga personal hela vägen. Vi anlitar inte underleverantörer utan utför alla delar av arbetet själva, tack vare att vår personal har den behörighet och certifiering som krävs.

Aero luftvärmepump
Luftvattenvärmepump ger effektiv uppvärmning

Certifikat och medlemskap för extra trygghet

Miljö och kvalitet är viktiga frågor som vi värderar högt. Vi är certifierade enligt ISO 9001 och 14001. Vi är också arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 45001. Som medlem i Svenska Kyl- och Värmepumpföreningen står vi dessutom för den höga standard som branschorganisationen har på sina medlemmar. Det ger dig som kund mer trygghet.

Generösa garantier

IVT erbjuder marknadens bästa garantier på värmepumpar, med 10 års garanti på kompressorn och 6 år på övriga delar. Vi ger dig också en garanti på att aldrig vara utan värme i mer än 24 timmar under vinterhalvåret vid ett driftstopp som orsakats av värmepumpen.

Installation av värmepumpar och bergvärme i Stockholm, Södermanland, Västmanland

Vi installerar värmepumpar och utför service i större områden runt omkring kontoren i Eskilstuna, Nyköping och Nacka, däribland Stockholm, Södermanland och Västmanland. Skulle du bo eller ha verksamhet utanför dessa områden är du fortfarande välkommen att kontakta oss. Projekten vi utför görs i allt från småhus och sommarstugor, till stora villor och kommersiella fastigheter.

Vårt utbud av produkter och tjänster

Hos ENWELL Mälardalen hittar du ett utbud av lösningar som passar både mindre och större hus och fastigheter. Vi erbjuder installation av bergvärme, jordvärme, sjövärme, frånluftsvärme, luft/luftvärme, luft/vattenvärme, solvärme och laddning till elbil.

Vi hjälper dig gärna att hitta den bästa lösningen i vårt utbud av värmepumpar. Osäker på om du ska välja bergvärmepump, jordvärmepump, eller en luft/luftvärmepump?

Läs mer om de olika typerna här på hemsidan eller kontakta oss för att få svar på alla frågor.

MVC erbjuder värmepumpar med helhetslösning
Laddboxar från Garo

Fler klimatsmarta lösningar – installation av laddbox till elbil och solvärme

Vårt fokus på miljö och energi har gjort det naturligt för oss att även erbjuda elbilsladdning till hemmet. När du köper en laddbox från ENWELL Mälardalen får du en helhetslösning, med trygg installation och en smart, säker produkt. GARO laddbox är utvecklad för att ge smidig och effektiv laddning av bilen i anslutning till din egen bostad. Den kan kopplas upp mot husets nätverk och är utrustad med dynamisk lastbalansering för att inte överbelasta hemmets säkring.

Vi har dessutom försäljning av solceller och installation av solvärme till bostäder, ett oerhört miljövänligt sätt att få varmvatten och komplettera uppvärmningen i huset.

Få rådgivning och svar på frågor – kontakta oss idag

Planerar du att göra en klimatsmart och lönsam investering för hemmet? Har du frågor eller vill boka ett hembesök? Välkommen att kontakta oss.