Vill du jobba på MVC?

Vi vill alltid komma i kontakt med duktiga personer som kan bli en del av MVC. De kompetenser vi främst är intresserade av är installatörer och servicetekniker inom värme och kyla. Det är en fördel, men inget krav, att du har några års erfarenhet och är noggrann. Har du behörighet inom el, vvs och kyla är det givetvis en merit. Arbetet på MVC är ofta självständigt, där du har eget ansvar för att dagens arbetsuppgifter blir utförda på bästa sätt. Ibland jobbar vi tillsammans i par eller i större grupper, allt beroende på hur stor arbetsuppgiften är som ska utföras. Du måste därför även kunna arbeta i grupp och bidra till lagarbetet. Är du den vi söker efter? Fyll i formuläret här intill, glöm inte att skriva några rader om dig själv!

Det här är MVC

Grunden till Mälardalens Värmepumpcenter, MVC, lades för mer än 30 år sedan och genom åren har vi byggt upp en gedigen kompetens om allt som har med vatten, värme och borrning att göra. Som IVT Center är vi våra kunders lokala kunskapscenter för värmepumpar, energi och miljö. Vi utbildas löpande av IVT enligt mycket höga krav. Sedan 2013 är MVC en del av ENWELL, som är moderbolag i landets största grupp av bergenergibolag.

Jobba hos MVC?

Lämna dina uppgifter här nedan, så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Personuppgifter du lämnar här använder vi för att kunna ge dig erbjudanden och upprätthålla hög servicenivå.
Inhämtade uppgifter kommer även att behandlas i samband med ENWELLs och Vattenfalls affärs- och produktutveckling, statistik, marknads- och kundanalyser samt direkt marknadsföring av andra av ENWELLs och Vattenfalls produkter och tjänster. Vill du inte ta del av dessa erbjudanden kan du närsomhelst kontakta oss på (se kontakt). Mer information om hur vi behandlar personuppgifter och vilka rättigheter du har enligt gällande dataskyddslagstiftning hittar du här.

IVT Center Eskilstuna

Mälardalens Värmepumpcenter AB

Kungsgatan 65

632 21 Eskilstuna

Telefon: 020-51 02 00

E-post: info@mvc.nu

IVT Center Nyköping

Mälardalens Värmepumpcenter AB

Hantverksvägen 7

611 27 Nyköping

Telefon: 0155-19 06 50

E-post: info@mvc.nu

IVT Center Nacka

Telefon: 020-51 02 00

 

Följ oss på

 

BGE_IVT_center

Auktoriserad återförsäljare

av IVT värmepumpar