Service

Boka service

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att boka ett servicebesök.

Regelbunden service ger skön värme under många år

Dagens värmepumpar är mycket driftsäkra och avbrott är sällsynta. Men din värmepump blir ännu säkrare blir den får regelbunden service. Då ser du till att du får skön värme under många år framöver. Din investering i värmepumpen blir helt enkelt lite bättre.

Vi upptäcker felen innan du drabbas

När du tecknar serviceavtal så ingår det en övervakningstjänst. Det gör att vi löpande kontrollerar hur din värmepump fungerar. Direkt om något inte fungerar som det ska så får vi reda på det. Om något problem uppstår så kan vi ofta åtgärda det innan din värmepump slutar fungera. Till och med innan du märker något

Med ett serviceavtal för din värmepump får du dessutom fri telefonsupport samt förmånliga erbjudanden den dag du bestämmer dig för att byta värmepump.

Fördelar med serviceavtal

Servicen blir av

Du slipper komma ihåg att boka service. I god tid innan servicetillfället tar vi kontakt med dig för att komma överens om tid.

Fri telefonsupport

Många problem kan lösas genom ett enkelt telefonsamtal.

Fasta priser och rabatter

Du får fast pris på eventuella reparationer, samt 10 procent rabatt på ordinarie timtaxa.

Viktigt att veta om service av värmepumpar

Företag som utför service och installerar värmepumpar måste enligt lag vara certifierade. En felaktigt utförd service eller installation kan medföra att energibesparingen inte blir så stor som du förväntat dig. Livslängden för din värmepumpanläggning kan dessutom förkortas.

All vår service utförs av egen personal som är välutbildad och certifierad. Självklart har vi även ansvarsförsäkring för de arbeten vi utför.

Vi tar ansvar

För att du som kund ska känna full trygghet när du tecknar serviceavtal så tar vi ansvar för hela arbetet. Vi anlitar inga underentreprenörer och tar hand om alla steg i servicen av din värmepump.

Teckna serviceavtal

Fyll i dina uppgifter så får du ett förslag på serviceavtal för din värmepump.