Värmepumpar med helhetslösningar

Vi säljer och installerar alla olika typer av värmepumpar i regioner som tex Eskilstuna, Västerås, Nacka & Nyköping.

Välj nedan vilken värmepump som kan passa era behov bäst. Har ni frågor eller vill diskutera fram den bästa lösningen, kontakta då en säljare på något av våra kontor. Tillsammans finner vi den bästa värmepumpen för ert behov.

Aero luftvärmepump

Luftvärmepumpar

En luft/luftvärmepump är ett kostnadseffektivt sätt att minska dina uppvärmningskostnader, om du inte har ett vattenburet värmesystem.
Airx luftvattenvärmepump

Luft/vattenvärmepumpar

Har du redan vattenburen värme kan det vara ett bra alternativ att installera en luft/vattenvärmepump. Kräver varken borrning eller grävning.
Frånluftsvärmepumpar

Frånluftsvärmepumpar

En frånluftsvärmepump kopplas till husets ventilationssystem och tar vara på den varma luft som annars skulle ha ventilerats ut.
Bergvärme – det miljövänliga valet

Bergvärmepumpar

I berget under oss finns solenergi lagrad och det är den energin som bergvärmepumpen utnyttjar för att ge skön värme i ditt hus.
Bergvärme är på många sätt en smart investering

Jordvärmepumpar

Jordvärme kan vara ett bra val om det inte finns berg som lämpar sig för bergvärme där du bor.
luftvatten-toppbild

Sjövärmepumpar

Om du bor nära en sjö och det inte finns berg att borra i så kan sjövärme vara ett bra alternativ.

Installation av värmepumpar och bergvärme i Stockholm, Södermanland, Västmanland

Vi installerar värmepumpar och utför service i större områden runt omkring kontoren i Eskilstuna, Nyköping och Nacka, däribland Stockholm, Södermanland och Västmanland. Skulle du bo eller ha verksamhet utanför dessa områden är du fortfarande välkommen att kontakta oss. Projekten vi utför görs i allt från småhus och sommarstugor, till stora villor och kommersiella fastigheter.

MVC erbjuder service av värmepumpar

Efter köp och installation av en värmepump kan du njuta av en bekväm och smidig uppvärmning i hemmet. För att du ska få ut så mycket som möjligt av din investering är det viktigt att ge värmepumpen regelbunden service, oavsett om det rör sig om luftvärmepump, frånluftsvärmepump, bergvärmepump eller annan värmepump. Vid köpet kan du teckna ett serviceavtal för att redan från början garantera att din värmepump får professionell tillsyn och rengöring när det rekommenderas. Det går också bra att kontakta oss för att boka servicebesök efterhand.

När du tjänar på att byta ut en gammal värmepump

En värmepump är en trygg och smart investering som ska hålla i många år. Även värmepumpen har dock en särskild livslängd, beroende på vilken typ av värmepump det handlar om. En alltför gammal värmepump kan bli dålig på att leverera effektiv värme. Därmed blir den onödigt dyr i drift och energiförbrukning, och i värsta fall fungerar den inte alls.

De nyare modellerna är betydligt mer effektiva och kostnadsbesparande än äldre modeller, eftersom tekniken har utvecklats mycket under de senaste tio åren. Det kan vara svårt att veta när det lönar sig att byta ut en befintlig värmepump som varit verksam i många år. Vi ger dig gärna råd om detta.

Generösa garantier på värmepumpar

IVT erbjuder marknadens bästa garantier på värmepumpar, med 10 års garanti på kompressorn och 6 år på övriga delar. Vi ger dig också en garanti på att aldrig vara utan värme i mer än 24 timmar under vinterhalvåret vid ett driftstopp som orsakats av värmepumpen.

Vi är en del av Enwell

ENWELL är Sveriges största bolagsgrupp som inriktar sig på bergenergi. Vi på MVC är stolta över att sedan 2013 vara en del av koncernen, tillsammans med våra andra kunniga systerbolag runtom i Sverige. Den största ägaren i ENWELL är Vattenfall. ENWELL står för energi och välbefinnande (EN från Energy och WELL från Well-being/Wellness). Det är också precis vad vi på MVC strävar efter att ge våra kunder i form av kostnadseffektiva och miljösmarta lösningar till hus och fastigheter.