Kostnadsfri offert och kalkyl

Beställ offert som visar kostnaden och hur mycket du kan spara med bergvärme.

BESTÄLL OFFERT

Vill du sänka dina värmekostnader ordentligt?
Installera bergvärme.

I berget under oss finns solenergi lagrad och det är den energin som bergvärmepumpen utnyttjar för att ge skön värme i ditt hus. Och inte nog med att bergvärme klarar av hela husets behov av värme och tappvarmvatten även under de kallaste vinterdagarna. Det är dessutom en driftsäker, underhållsfri och miljövänlig energikälla.

Bergvärme är också den typ av värmepump som ger dig den största besparingen – ända upp till 80 procent kan du spara, beroende på vad du har för uppvärmning idag.

Besparingen är så stor att det faktiskt är intressant att undersöka även om du inte har ett vattenburet värmesystem idag. Du får dessutom ROT-avdraget för konvertering från elvärme.

Både värme och kyla från berget

Dagens bergvärmepumpar har funktionen ”frikyla”, som ger dig skön svalka under varma sommardagar. Till en mycket lägre kostnad än en luftkonditioneringsanläggning.

Miljövänligt och värdeskapande

Den energi du nyttjar är helt förnybar eftersom den kommer från solens strålar. Det är också en av faktorerna som gör att värdet på ditt hus ökar när du installerar en bergvärmepump. Den kommer ju ge skön värme under väldigt lång tid.

Fördelar med bergvärme

Ger stor besparing

Jämfört med andra värmepumpar ger bergvärme den största besparingen – du kan faktiskt sänka dina värmekostnader med upp till 80 procent.

Miljövänligt

En bergvärmepump nyttjar befintliga och förnyelsebara naturresurser.

Ökar värdet på ditt hus

Dagens bergvärmepumpar är gjorda för att ge skön värme i många år. Därför ökar värdet på ditt hus när du installerar bergvärme.

Skaffa bergvärme – så går det till

Innan du bestämmer dig för bergvärme så besöker vi dig för att undersöka förutsättningarna och ge dig ett kostnadsförslag.

Själva borrningen tar sedan ungefär en dag och vi gör allt vi kan för att påverkan på din tomt ska bli minimal. Vi borrar normal 100-220 meter djupt, beroende på vilket effektbehov ditt hus har.

Efter borrningen installerar vi värmepumpen, vilket brukar ta en till två dagar. När vi är klara med installationen får du en genomgång av funktioner, inställningar och skötselråd. Du får även ett igångkörningsprotokoll.

Inom sex månader efter installationen så tar vi dessutom kontakt med dig för att stämma av att allt fungerar som det ska. Du har då möjlighet att ställa frågor och dessutom få tips och råd om hur du bäst hanterar din nya värmepump.

Alla arbeten utförs av vår personal som är välutbildad och certifierad. Självklart har vi även ansvarsförsäkring för de arbeten vi utför.

Tänk på att

Du måste ha tillstånd från din kommuns miljö- och hälsoskyddsnämnd för att installera bergvärme. Det är ditt ansvar att skaffa tillståndet, men vi kan hjälpa dig med ansökan om du vill.

Vi tar ansvar

Vi tar hand om allt från råd och planering till färdig installation, och vi anlitar inga underentreprenörer. Allt för att du ska kunna känna full trygghet när du köper värmepump från oss.

Kostnadsfri offert och kalkyl

Beställ offert som visar kostnaden och hur mycket du kan spara med bergvärme.

BESTÄLL OFFERT

Kontakt

Kontakta mig för mer information om bergvärme:

Peter Liwell
Platschef
Arnulf Ibsen
Försäljning
Ola Sjönneby
Säljare i Eskilstuna med omnejd
Calle Bergström
Försäljning Nacka med omnejd

 

Ansvar och garantier

Vi tar totalansvar när du köper värmepump av oss. Dessutom har IVT värmepumpar marknadens bästa garantier.

IVT Center Eskilstuna

Mälardalens Värmepumpcenter AB

Kungsgatan 65

632 21 Eskilstuna

Telefon: 020-51 02 00

E-post: info@mvc.nu

IVT Center Nyköping

Mälardalens Värmepumpcenter AB

Hantverksvägen 7

611 27 Nyköping

Telefon: 0155-19 06 50

E-post: info@mvc.nu

IVT Center Nacka

Telefon: 020-51 02 00

 

Följ oss på

 

BGE_IVT_center

Auktoriserad återförsäljare

av IVT värmepumpar