Luft/luftvärme

Kostnadsfri offert och kalkyl

Beställ offert som visar kostnaden och hur mycket du kan spara med luftvärme.

Har du elvärme? Komplettera med en luft/luftvärmepump!

För många kan det faktiskt vara lönsamt att konvertera elvärme till ett vattenburet system.

Men om du inte vill ta det steget så kan en luft-/luftvärmepump vara en bra lösning för att minska dina uppvärmningskostnader. En luft-/luftvärmepump hämtar energi från utomhusluften och sprider den som luftburen värme inomhus.

Har du ett litet hus eller en sommarstuga, så klarar en luft-/luftvärmepump det mesta av värmebehovet, samtidigt som den ger en bra besparing i förhållande till investeringen.

På varma sommardagar kan en luft-/luftvärmepump även användas för luftkonditionering.

Fördelar med luft/luftvärmepump

Miljövänligt

Värmepumpen återvinner den solvärme som finns lagrad i luften omkring oss. Solvärme är en befintlig och förnybar energikälla.

Ger bra besparing

I förhållande till investeringskostnaden ger en luft/luftvärmepump en bra besparing.

Snabb installation

Oftast kan du redan samma dag börja spara pengar på din uppvärmning.

Skaffa luft/luftvärme – så går det till

Installationen av värmepumpen tar normalt mindre än en dag och görs av vår personal som är välutbildad och certifierad. Självklart har vi ansvarsförsäkring för de arbeten vi utför.

Vi tar ansvar

För att du som kund ska känna full trygghet när du köper värmepump från oss så tar vi ansvar för hela arbetet. Vi anlitar inga underentreprenörer och tar hand om allt från råd och planering till färdig installation.

Ansvar och garantier

Vi tar totalansvar när du köper värmepump av oss. Dessutom har IVT värmepumpar marknadens bästa garantier.

Bli kontaktad

  • Personuppgifter du lämnar här använder vi för att kunna ge dig erbjudanden och upprätthålla hög servicenivå. Inhämtade uppgifter kommer även att behandlas i samband med Enwell och Vattenfalls affärs- och produktutveckling, statistik, marknads- och kundanalyser samt direkt marknadsföring av andra av Enwells och Vattenfalls produkter och tjänster. Vill du inte ta del av dessa erbjudanden kan du närsomhelst kontakta oss på (se kontakt). Mer information om hur vi behandlar personuppgifter och vilka rättigheter du har enligt gällande dataskyddslagstiftning hittar du här.